Fakturahantering för små och medelstora företag

Vi erbjuder en komplett molnlösning som hjälper dig att automatisera din fakturaprocess och kvittohantering så att du ökar produktiviteten, tar bättre beslut och minskar risken för bedrägeri.

Spara tid och öka kontrollen med elektronisk fakturahantering

Många företag slösar fortfarande tid och pengar på manuell fakturahantering, trots de stora fördelarna med elektronisk fakturahantering. Är det dags att ta kontroll över era leverantörsfakturor?

80 procent av det manuella arbetet med leverantörsfakturor kan elimineras med elektronisk fakturahantering. Mest tid sparas på ekonomiavdelningen, men elektronisk fakturahantering frigör även tid för attestanterna och ökar hela organisationens produktivitet.

Traditionell hantering av en faktura kostar ofta runt 250 kronor totalt sett. Den kostnaden sjunker ordentligt med elektronisk fakturahantering. Elektronisk fakturahantering garanterar även att alla fakturor betalas i tid, vilket innebär att du slipper extra avgifter och dröjsmålsränta.

Det är komplicerat och tidskrävande att samla ihop underlag till rapporter om företagets fakturor hanteras manuellt. Med elektronisk fakturahantering finns all information du behöver enkelt tillgänglig i realtid – även innan fakturorna är bokförda.

Med manuell fakturahantering tar det även tid att samla in information till revisorerna, och du måste dessutom se till att spara och dokumentera allting korrekt. Med elektronisk fakturahantering sker detta automatiskt, och du får full spårbarhet.

Varför MediusGo?

Enkelt att komma igång

MediusGo är molnbaserat och har standardintegrationer till de flesta ekonomisystemen på marknaden. Vår processanalys gör det dessutom enkelt att optimera dina processer.

Enkelt att supporta

MediusGo är en enkel och smart lösning utan dolda kostnader. Du väljer den paketering och de tillval som passar dig, och sedan vet du exakt vad du ska betala varje månad. Support ingår alltid.

Enkel att använda

Användargränssnittet i MediusGo är extremt intuitivt, och det finns dessutom många smarta funktioner som gör livet extra enkelt för både administratörer och attestanter.

Testa MediusGo fakturahantering

Lägg några minuter på att utforska vår interaktiva demo och se hur du kan spara tid med smartare fakturahantering. Starta demon nedan för att uppleva vår lösning på nära håll.

Japp, MediusGo fungerar ihop med ditt affärssystem

Effektivisera din hantering av leverantörsfakturor och leverantörsbetalningar genom att integrera ditt affärssystem med MediusGo. Nedan ser du ett urval av de affärssystem som vi samarbetar med.

Hittar du inte ditt affärssystem (ERP) här?

Vi jobbar med många typer av integrationslösningar och hjälper dig gärna med dina frågor.

Kontakta oss

Ta också en titt på våra integrationer till Medius AP Automation.

Tilläggsmoduler till MediusGo

MediusGo effektiviserar din fakturahantering utan dolda kostnader. Du väljer helt enkelt den paketering och de tilläggsmoduler som passar dig, och sedan vet du exakt vad du ska betala varje månad. Support ingår alltid.

Fakturatolkning

MediusGo integrerade fakturatolkning möjliggör en högre automationsgrad, snabbare fakturahantering och ger dig full kontroll över fakturaflödet.

Över 20 års erfarenhet i branschen har lärt oss att ekonomer vill bara att det ska fungera. Ta bort extra skärmar och minska hanteringstiden med integrerad tolkning av faktura. Med det menar vi att du slipper byta mellan applikationer och istället får du snabb åtkomst - utan ett extra kostsamt integrationsprojekt.

Inköpsordermatchning

Automatisera hanteringen av dina inköpsorder, inleveranser och fakturor och få en effektivare och mer kontrollerad hantering av dina leverantörsfakturor och kostnader.

Med MediusGos inköpsordermatchning kan du via automatiserade regler matcha ihop inköpsordrar, fakturor och inleveranser.

Utläggshantering

MediusGo Utläggshantering är ett digitalt verktyg som gör kvitto- och utläggshanteringen enklare och snabbare för användaren, chefen och ekonomi- och löneavdelningen. Du får även bättre insikt och kan förutse kostnader eftersom du får utläggsrapporterna löpande istället för i slutet av månaden.

E-faktura

MediusGo E-Faktura gör det möjligt att skicka elektroniska fakturor till dina kunder utan att ditt affärssystem stödjer det. Genom att skicka e-fakturor sparar du tid och pengar eftersom du slipper vikning, kuvertering och porto.

Vi erbjuder även följande tilläggsmoduler:

  • Extern tolkning och verifiering

  • Extern skanning, tolkning och verifiering

  • Matchning av inköpsorder

  • Integration med andra tredjepartssystem än affärssystemet

Elektronisk fakturahantering för redovisningsbyråer

MediusGo hanterar alla sorters byråkunder, från Fullservicekunder till Bokföringskunder.

Gå från en manuell eller digital hantering av dina fakturor till en helautomatiserad redovisningsbyrå med MediusGo. En helautomatiserad byrå ger samma service till slutkunden men gör att du som redovisningskonsult kan minska hanteringstiden för slutkundernas fakturor och byrån blir mer lönsam och frigör mer tid och på så vis kan ta in fler kunder. 

Fullservicekund 70-90% automatiseringsgrad 

Bokföringskund 80-90% automatiseringsgrad

Läs om hur vi kan underlätta för er

Smartare utläggshantering med MediusGo

Nya generationen av utläggshantering

MediusGo erbjuder en ny generation av utläggshantering som hanterar alla dina kvitton och resekostnader. Integrera MediusGo utläggshantering med företagskortet, elektroniska loggböcker och alla redovisnings- och lönesystem. Gå från pappersbaserat till digitalt och slipp all tidskrävande och tråkig hantering av papperskvitton.

Förstora bild

Möt teamet som hjälper dig som är kund, partner eller blivande kund

Mattias Laurentz Johansson

General Manager, MediusGo

+46 768 630 323

mattias.johansson@medius.com

Anna Leo

Partneransvarig

 

Fredrik Sellén

Head of New Sales

 

André Milsem

Sales Executive

 

Sevve Saberi

Sales Executive

 

Granit Marmullakaj

Sales Executive

 

Linnea Träff

Head of Aftermarket Sales

 

Ben Marmullakaj

Key Account Manager

 

Elin Lundgren

Key Account Manager

 

Kontakta MediusGo

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast möjligt!







Tack för ditt meddelande, vi hör av oss inom kort!